ludzie bylem dzisiaj na spocie ludzi z forum golfa ( i aut grupy VAG) bylo zajebiscie (ok 20 aut) wiec jesli ktos uwaza ze w E-gu OCP za malo aktywnie dziala to polecam przylaczac sie do spotow VW. fajnie by bylo gdy wsrod golfów ustalo kilka aut z OCP bo jak narazie jestem sam. pozdrawiam
Jaka głebokość głośników max???
Zwiń
X
-
Jaka głebokość głośników max???
Jakiej głębokości są głosniki O1 przód jakiej głębokości maksymalnie mogę wsadzić głośniki przód beż żadnych przeróbek bez żadnych dystansów.Octavia 1 po lifcie 2002r. czy znacie jakies sprawdzone głośniki które wchodzą na przód bez przeróbek i dystansów?Skoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente
-
-
Zamieszczone przez adamusiekna głębokość każdy głośnik włożysz
Zamieszczone przez Vojtek1,9tdiChcialbym uniknąć dystansow bo na tył planuje porządny subwoofer.
oryginalne głośniki mają głębokość montażową niewiele większa niż głębokość plastikowego dystansu.
pozatym niezależnie co byś zrobił i tak głośnik nie zagra dopóki nie stworzysz mu warunków do grania.
Komentarz
-
-
Nieh chciałem się czepiać, pisałem że napewno nie wszystkie. sam miałem kilka, które nie weszły - problemem była szerokość/długość magnesu. wiadomo że żaden nie miał magnesu na 20cm aby dotykał do poszycia wewnętrznego drzwi
Audio Development W600
Audio System Phase
Seas Lotus Reference
te napewno nie wchodzą do o1 bez przeróbek
za to wchodzą śmiało np rainbow
Komentarz
-
Komentarz